Krokus Familie Toernooi

Dinsdagavond 28 februari hebben we voor het eerst voor de CMV-leden een Krokusvolleybaltoernooi georganiseerd. We hadden vier teams waarmee we een volledig wedstrijdschema konden afwerken met wedstrijden van 2 keer 10 minuten.

Team Daan en Iris waren “op papier” het sterkste en dat bleek ook bij de uitslag waarin zij de verwachte 1e plaats hebben behaald. Dat kwam mede doordat ze met “grote” Floor & Michel , Bas & Carlijn een onverslaanbaar team vormden.

Op een keurige 2e plaats is het team van Fatou en “kleine” Floor geëindigd. Met Thierno, Yvo en Jeanine hadden ze een berg aan volleybalervaring binnen de lijnen.

De 3e plaats was voor team Nicole en Loïs. Met papa Lesley en moeder Annemarie hebben ze goed samengespeeld maar bovengenoemde teams waren ietsje te sterk.

Team Wolf en Jente eindigde op de 4e plaats. Voor Jente was dit zijn debuut op een volleybalveld. Met moeder Harmke en trainer Koen vormden ze in elk geval een goed team. Met het Ouder-Kind-Toernooi in mei zijn het geduchte concurrenten voor de ereplaatsen.

Na afloop kregen de kinderen allemaal een traktatie als dank voor hun deelname.

Volgend jaar gaan we het wat mij betreft weer organiseren.

Wouter Goes
Organisatie

Geplaatst in Nieuws.