Beachvolleybaltoernooi succes, volgend jaar weer!

Beachvolleybaltoernooi succes, volgend jaar weer!

Vijftien teams hadden zich ingeschreven voor het beachvolleybaltoernooi van VC Kromme Rijn, dat afgelopen zondag werd gespeeld op de parkeerplaats voor de sporthal de Lindenhof in Odijk.

Daar was voor een paar dagen de grootste zandbak van Odijk aangelegd, waar jong en oud uit de omgeving kon kennismaken met (beach)volleybal. De jongste deelnemer was duidelijk dertien, de oudste zeker zeventig. Er waren een aantal teams van Krommerijn-volleyballers, maar vooral veel vrienden- en familieteams, zowel ervaren als onervaren. Groendiensten Reinaerde, die de zandbak hadden geëgaliseerd, hadden een bedrijfsteam geformeerd dat met veel plezier meespeelde in een klein 4 tegen 4 toernooitje.

 

Op de twee andere velden werd 6 tegen 6 gespeeld, en iedereen had plezier. Het lijkt wel of er op zand veel meer gelachen wordt dan in de hal. Werkelijk niemand heeft gemopperd op de scheidsrechter. Op ieder veld werd een poule-winnaar aangewezen, maar niemand treurde om verlies, ook al kreeg het winnende team een lekkere taart. Zelfs toen het toernooi allang was afgelopen, bleven een aantal mensen doorspelen tot de organisatoren Kees Veldhuizen en Gauke Boersma de netten begonnen af te breken. Zo leuk was het.

Daarom is er volgend jaar weer een beachvolleybaltoernooi; eind mei, zelfde tijd, zelfde plaats. En weer is werkelijk iedereen welkom!

Frank van den Broek

 

 

Geplaatst in Niet gecategoriseerd en getagd met , , .