Ze winnen weer!

Het mannenteam van volleybalvereniging VC Kromme Rijn heeft afgelopen week 2 wedstrijden gespeeld met goed gevolg. De dames komen 12 maart pas weer in actie.

 

De Nevobo heren traden woensdagavond in Elst aan tegen Musketiers. De wedstrijd werd goed begonnen. Set 1 en 2 werden regulier gewonnen. Door slordigheden werd de 3e set verloren. Maar in set 4 herpakten de mannen zich helemaal zodat de 3–1 winst genoteerd kon worden. Buitenaanvaller Yvo en Mid-aanvaller Gido scoorden er lustig op los.

 

De wedstrijd tegen Volleer op vrijdagavond in Leersum werd taaier dan gedacht. De Odijkenaren hielden wel het heft in handen maar moesten goed bij de pinken blijven om tot setwinst te komen. Dat lukte set 1, 2 en 3 maar de 4e set ging verloren door op het eind onnodige fouten te maken. Niettemin weer een keurige 3–1 overwinning.

 

In de ZVC (Zeister-Volleybal-Competitie) speelde Dames 1 van VCKR tegen het debuterende Dames 2. Het krachtsverschil was van begin af duidelijk. De routine won met 3–0. Team Mix-1 speelde tegen Idefix en won met 2–1 de wedstrijd.

Geplaatst in Nieuws, wedstrijdverslag.