Winst voor VC Kromme Rijn

Na de coronabreak hebben de teams van volleybalvereniging VC Kromme Rijn afgelopen week de competitie weer hervat. De dames en heren wonnen allebei hun 1e wedstrijd.

De Nevobo dames speelden in Odijk tegen UVV Sphynx uit Utrecht. Na een uiterst moeizaam begin keken de dames tegen 0-2 achterstand aan in sets. Coach Rens wist het tij te keren halverwege de 3e set. De servicedruk werd opgevoerd door met name Carlijn, Chantal en Kathelyn. Ook het veldspel werd steeds beter. Met als resultaat dat een 5e set werd bereikt. Deze wist VCKR overtuigend te winnen met 15–12 zodat de wedstrijd met 3–2 werd gewonnen.

De Nevobo heren traden in Odijk aan tegen Musketiers. De wedstrijd toonde aan dat de mannen goed uit de coronapauze zijn gekomen. De gasten uit Elst hadden een goede verdediging maar VCKR wist met slim spel deze te regelmatig te verschalken. Aan de hand van spelverdeler Peter werd een verdiende 4–0 zege behaald.

De ZVC (Zeister-Volleybal-Competitie) is ook weer hervat. De drie Mix-teams wonnen. Maar zowel het dames- als herenteam leden een nederlaag tegen de najaarskampioenen van 2021.

Door Wouter Goes

Geplaatst in Nieuws, wedstrijdverslag en getagd met .