Winst voor volleybalteams VC Kromme Rijn

Afgelopen week is de Nevobo volleybalcompetitie weer van start gegaan. De dames en heren van VC Kromme Rijn lieten zich thuis niet verrassen.

Dames-1 speelde zaterdag thuis tegen Cito uit Zeist. Er was veel publiek op afgekomen om het nieuwe team te zien debuteren. De wedstrijd was een aantrekkelijk schouwspel. Vele lange rally’s en mooie punten. VCKR bleek uiteindelijk een maatje te sterk voor de gasten en won terecht met 4–0 de wedstrijd.

Debutante Carlijn kon het niveau goed bijbenen. En spelverdeelsters Kirsten en Anne Gerdien leverden prima werk binnen de lijnen.

Na de dames kwamen de heren van VCKR aan bod. Zij traden aan tegen Gemini uit Hilversum. Een voor hen onbekende tegenstander. Gedurende de wedstrijd bleek al snel dat de opponent een neembare horde was. Hoewel er flink gestreden moest worden werd deze wedstrijd ook met 4–0 in thuisvoordeel beslist. Mede dankzij uitstekend teamwork werden de aanvallen van de tegenstander geneutraliseerd. En konden met name Tim en Yvo de punten voor VCKR binnen slaan.

door Wouter Goes

 

Geplaatst in Nieuws, wedstrijdverslag en getagd met .