Opnieuw winst volleybalteams VC Kromme Rijn

Afgelopen zaterdag was de 3e speelronde in Nevobo Volleybal Competitie. De dames en heren van VC Kromme Rijn hielden de meeste punten in Odijk.

Dames 2 speelde hun eerste wedstrijd van het seizoen, en dat was even wennen met de nieuwe samenstelling van het team. De 2e set wisten ze te winnen van Taurus Ds5, maar de andere 3 helaas niet. Het was dus 1-3 voor het bezoekende team.

Dames-1 speelde tegen ranglijstaanvoerder Vives uit IJsselstein. Het werd een kraker van een duel. Op de stand 20-24 in de 4e set voor de gasten moest VCKR met Chantal aan service 4 matchpoints wegwerken en dat lukte. De 5e beslissende set ging gelijk op maar de thuisploeg trok aan het langste eind zodat er een 3ā€“2 overwinning werd geboekt. De taart van de jarige coach Rens kreeg een dubbele dimensie.

De heren van VCKR traden aan tegen Forza Hoogland. Als snel bleek deze tegenstander een maatje te zwak was voor de gastheer. Ze hadden geen aanvallende wapens die de thuisploeg in de verdrukking kon brengen. Ondanks rommelig spel een reguliere 4ā€“0 winstpartij en 5 punten voor de ranglijst. Hiermee zijn de heren tijdelijk koploper geworden.