Verslag Volleybal Odijk week 11 november

Beide teams van VC Kromme Rijn speelden afgelopen zaterdag in Wijk bij Duurstede. Beiden konden géén overwinning boeken.

De dames speelden vóór de heren hun wedstrijd tegen Bourgondië. Twee gemiddeld zeer jonge senioren teams maakten er een goede wedstrijd van. De thuisploeg bleek vooral serverend meer punten te maken. Time-outs en wissels konden daar geen verandering in brengen. De eindstand werd dan ook 3–1 verlies voor VCKR.

De heren waren daarna aan bod en speelden hun beste wedstrijd van het seizoen. Na een 2-1 voorsprong in sets ging de 4e set door een paar slordigheden in de eindfase verloren. De 5e beslissende set ging gelijk op en werd pas in de verlenging beslist. Bourgondië won die met 19-17 zo ook de wedstrijd met 3–2.

Komende zaterdag spelen de teams van VCKR weer thuis in Odijk.