Puntje er bij voor heren VC Kromme Rijn

De heren van volleybalvereniging VC Kromme Rijn zijn het nieuwe decennium en jaar 2020 matig gestart. Zowel de Nevobo als ZVC mannen moesten de winst uit handen geven bij de 1e wedstrijd van 2020. Beide teams verdienden er wel één puntje bij voor de ranglijst.

De Nevobo heren traden donderdagavond in Odijk aan tegen Bevoc uit Benschop. De start was voortvarend met een uitblinkende diagonaalspeler Wouter die een belangrijk aandeel had in de 1e setwinst. Hij sloeg op 23 en 24 zelfs twéé aces aan serve !! Halverwege set 2 begon de motor te haperen. Bijna kon Tim aan het einde van die set het schip nog redden maar dat lukte net niet. Na het verlies van de 2e set bleef het spel moeizaam voor VCKR en konden de heren de flow van Bevoc niet meer stoppen. De eindstand van 1–3 kwam op het scorebord.

De heren in de Zeister Volleybal Competitie traden aan tegen Spirit uit Driebergen. In sporthal Hoenderdaal kwamen de heren moeizaam op gang. Set 1 werd terecht verloren. De organisatie binnen de lijnen was nog “zoekende”. Echter in set 2 waren de rollen opgedraaid. Goede passing en aanvallen zorgden voor de mooie punten van o.a. Harrij en Martin. Het team leek op stoom te zijn en setwinst was het gevolg. De beslissende 3e set werd VCKR uiteindelijk fataal door een serviceserie van Spirit. De achterstand kon niet meer worden achterhaald en Spirit won dan ook set 3.

door Wouter Goes

Geplaatst in Nieuws, wedstrijdverslag en getagd met .