Iedereen wint!

Winst voor teams Kromme Rijn Volleybal

Senioren

De teams van volleybalvereniging VC Kromme Rijn hebben afgelopen week allemaal gewonnen. Ze staan keurig in de (sub)top  van de ranglijsten.

De Nevobo heren traden in Odijk aan tegen de buren van Taurus uit Houten. Door 2 coronagevallen bij VCKR werd Maud van Meisjes A “ingehuurd” en dat deed ze super goed. De wedstrijd was éénzijdig. Alleen een stroeve start moest overwonnen worden. Daarna werden zowel serverend als aanvallend veel punten gescoord. De verwachte einduitslag van 4–0 kwam dan ook op het scorebord.

De Nevobo dames speelden in Odijk tegen Bevoc uit Benschop een goede wedstrijd. Er werd goed geknokt voor de punten en die kwamen er ook. Invalster en jeugdspeelster Madelief deed het verrassend goed op de middenaanval. Kathelyn deed de spelverdeling omdat 1e ‘setter” Karlijn verhinderd was. Uiteindelijk werd de eindstand bij 3–1 voor VCKR bereikt na een voor het publiek aantrekkelijke wedstrijd.

De teams in de Zeister Volleybal Competitie wonnen allemaal met 3–0. De heren van Eendracht. De Mixed van Nijenheim 1 & 2.

Jeugd

De meiden van meisjes A wonnen vrijdagavond al hun wedstrijd met 4-0, en staan daarmee fier bovenaan in de ranglijst. Daarmee zijn ze ook eigenlijk al kampioen.

Zaterdagmorgen mochten de Meiden van CMV N5 hun wedstrijd spelen, ook zij zijn goed op dreef en wonnen alweer met 3-0. Als ze dat volgende week weer doen, zijn ze kampioen!

Het jongens C-team zorgde voor een verassing. Ze wonnen van het sterker geachte jongensteam van Taurus.

En daarmee heeft elk team van VC Kromme Rijn deze week de wedstrijd gewonnen!

Geplaatst in Nieuws, wedstrijdverslag.