Eerste ZVC-wedstrijden nieuwe seizoen

De teams van volleybalvereniging VC Kromme Rijn zijn weer in competitie. De ZVC is afgelopen week van start gegaan. De Nevobo doet dat komende zaterdag.

Team Gemengd 1 in de Zeister Volleybal Competitie deed het verrassend goed tegen Yumbo. In Den Dolder werd een keurige 21 overwinning behaald. De invalsters Jeanine en Sela moesten in set 1 nog wennen en deze ging verloren.

Maar set 2 en 3 liepen gesmeerd naar overtuigende setwinst.

Gemengd 2 en 3 speelden donderdagavond in Odijk tegen elkaar. Voor beide teams was het de 1e wedstrijd na lange corona pauze. Het 2e team won eenvoudig alle de 3 sets zodat de eindstand 3–0 op het scorebord kwam te staan.

Het ZVC herenteam bood tegenstander Eendracht in Den Dolder goed tegenspel maar een overwinning leverde het niet op. De 1e set bleef spannend tot 22-22 maar ging toch verloren. Set 2 gaf de servicedruk van Yvo en Wouter de doorslag voor setwinst. In set 3 kwamen de mannen weer net iets te kort. Eindstand 1–2 verlies.