Dames 2 in actie tegen Limes, 27 januari 2024.

Dames 2 in actie tegen Limes

De teams van VC Kromme Rijn hebben de draad in het nieuwe jaar weer opgepakt. Afgelopen weekend was de 1e thuisdag van 2024. Alle teams speelden thuis.

Dames 2 en het CMVN5-team waren als eerste aan de beurt. Beide speelden tegen Limes uit Utrecht.

Het 2e damesteam moest wel volledig aan de bak, er moest een 5e beslissende set worden gespeeld. De spanning van zo’n set bleek ook uit het aantal foutservices. Uiteindelijk kwam VC Kromme Rijn met 3–2 als winnaar uit de bus.

Het N5-team verloor helaas, maar het lukte ze wel om 1 set te winnen. Bij hen werd het 1-2.

Dames 1, MC1 en JC2 waren daarna aan de beurt.

Het lukte MC1 niet om een set te winnen tegen VCV. JC2 maakte het spannend tegen NVC, en speelde 5 sets. VC Kromme Rijn won de 5e set en was daarmee de winnaar van de wedstrijd.

Dames 1 ging voortvarend door met de goede lijn die is ingezet. De tegenstander GO uit Geldermalsen had weinig in te brengen tegen het gedegen spel van de thuisploeg. De eindstand 4–0 winst was dan ook geen verrassing.

Als laatste waren Heren 1 en JC1 aan de beurt.

De heren van VCKR konden net niet stunten tegen koploper Cratos uit Kockengen. De 1e set kwamen ze er niet aan te pas. Maar set 2, 3 en 4 ging gelijk op. Helaas werden in de eindfase van de 3e en 4e set de punten niet gepakt zodat een 1-3 verlies moest worden genoteerd.

De jongens deden het goed. Nadat ze de eerste set hadden verloren kwamen ze op gang en wonnen ze de volgende 3 sets en ook de wedstrijd met 3-1.