Volleybalteams VC Kromme Rijn kampioen

In de Zeister Volleybal Competitie zijn 2 teams van VC Kromme Rijn kampioen geworden. Donderdagavond kon in Odijk het herenteam en team Gemengd-2 de titel in de wacht slepen.

De heren traden aan tegen directe concurrent De Treffers uit Austerlitz. De winnaar mocht “de bokaal” in de lucht houden. VC Kromme Rijn begon uiterst moeizaam aan de wedstrijd. Set 1 werd terecht verloren met 25-17. Een tactische aanpassing zorgde dat in set 2 met goed spel set gewonnen werd(Ook 25-17).
De 3e set werd derhalve de alles beslissende set. Dit werd een ware thriller. Op de gelijke stand 23-23 werden de “big points” gespeeld. Die waren beide voor de thuisploeg met 25-23 winst werd de wedstrijd en het kampioenschap behaald.

Mix-2 van VCKR moest met 3-0 winnen van Mix-1 om voortijdig het kampioenschap te vieren. Deze uitslag kwam ook op het scorebord zodat de laatste wedstrijd tegen Spirit Driebergen “om-niet” kan worden gespeeld.

Vorige week werd ook één van onze jeugd teams kampioen, na het verlies van hun belangrijkste concurrent was het winnen van 1 set voldoende om bovenaan in de ranglijst te eindigen, maar het N6-team (leeftijd 10-11 jaar) van VC Kromme Rijn won alle sets en was daarmee overtuigend kampioen!

In het laatste Nevobo-speelweekend van 2023 is het de teams van VC Kromme Rijn helaas niet gelukt om hun wedstrijd te winnen. Alhoewel de tegenstanders van het heren-team, en van dames 2 wel 5 sets nodig hadden om te winnen.

Geplaatst in Nieuws, wedstrijdverslag en getagd met .