Winst voor ZVC Mix-1

ZVC-mixed 1 – Yumbo op 12 januari 2017.

Na ruim een maand te kunnen genieten van het kampioenschap van het najaar 2016 en de feestdagen is de competitie weer begonnen. We dachten eerst nog op trainingskamp te gaan bij het oliebollentoernooi, maar helaas: Niemand wilde het tegen ons opnemen!! Dan maar zonder voorbereidingswedstrijden, op naar de 1e wedstrijd tegen Yumbo. Helaas zonder onze keukenprins ( René ). Hij is jammer genoeg weer geblesseerd aan zijn rug. Het kan volgens zeggen wel een tijdje duren voor hij weer kan spelen. Dus René, sterkte en we hopen dat je snel weer mee kunt doen ( ook voor de vette hap )!

Met onze eigen coach Ingrid aan de zijkant gingen we er gelijk volop tegenaan, want iedereen wil natuurlijk wel van de kampioen winnen. Door ons goede spel verliep de 1e set heel voorspoedig en wonnen we met 25 – 10. Dus wat kan er verkeerd gaan in de 2e set!? Nou, van alles! ….. foute stops, slechte passes en geen goede aanval. We verloren de set met 25 – 8.
Na een preek van onze coach ( het leek wel of we Giovanni Guidetti als coach hadden ) verliep de 3e set weer heel anders dan de voorafgaande twee. Het werd een spannende set, die we uiteindelijk wonnen met 25 – 18. Bedankt voor je hulp Ingrid!
We hopen dat we dit niveau kunnen vasthouden. Op naar de volgende wedstrijden.

De aanvoerder, Thijs.

Geplaatst in Nieuws.