Winst voor volleybaldames

De dames van VC Kromme Rijn hebben ook hun 2e wedstrijd gewonnen in de najaarscompetitie. Tegen Down Town uit Zeist werd de wedstrijd in Dijnselburg met 2–1 gewonnen.

Aan de 1e winst wedstrijd in de Zeister Volleybal Competitie (ZVC) werd in de 2e wedstrijd een prima vervolg gegeven. Met enkele invalsters binnen de lijnen werd de rommelige 1e set nog verloren maar vanaf de 2e set liepen de zaken op rolletjes. Vooral youngster Iris wist veel verdedigende en aanvallende acties goed af te ronden. Met 25-18 en 25-12 was de buit binnen. Deze week ontvangt het team DOSC uit Den Dolder.

De heren ZVC traden aan tegen Spik & Span ofwel oud Cito-Zeist mannen. Dit team is op voorhand al kampioen vanwege hun “kunnen” en ervaring. Maar ze proberen er altijd ook voor de tegenstander een leuke wedstrijd van te maken. Dat lukt dit keer uitstekend. Beide teams haalden hun spelniveau zodat er veel en leuke rally’s werden gespeeld. VCKR kwam de 3e set het dichts bij setwinst. Maar S&S sleepte deze met 27–25 toch nog uit het vuur. Eindstand 3-0 voor de thuisploeg.

Gemengd 1 en 3 speelde donderdagavond in Odijk de broederstrijd tegen elkaar in de A-poule. Het werd een goede wedstrijd die door het 3e team met 2-1 werd gewonnen. Dit was een primeur voor team 3. Hun 1e winst de in de ZVC überhaupt.

ZVC Mix-4 moest in Dijnselburg tegen het 2e team van Nijenheim. Met de jeugdige Ruben en Yvo binnen de lijnen werd gerekend op winst en die kwam er ook.

Door verlies van set 3 werd het géén 3-0 maar 2-1 winst voor VCKR.