Winst mannen VC Kromme Rijn

Afgelopen weekend speelden de Nevobo teams van VC Kromme Rijn Volleybal in Odijk de laatste competitieronde van het seizoen. Voor een volle tribune werden de toeschouwers bediend van mooie en spannende wedstrijden.

De heren traden aan tegen VCV uit Veenendaal. Met “werk-volleybal” moest er geknokt worden voor elk punt. Dat lukte set 1, 2 en 3 zo goed dat ze alle drie werden gewonnen. De vierde set was de focus bij VCKR weg door een ernstige blessure bij een speler van VCV. Zowel aanval als verdediging kwam niet meer uit de verf. Niettemin werd een totaal onverwachte 3–1 winst geboekt tegen de nr. 4 uit de stand. De mannen zijn op de 10e plaats geëindigd.

De dames speelden tegen Bevoc uit Benschop. In de ranglijst staan deze teams op resp. 7e en 9e plaats. Van begin tot eind waren de dames aan elkaar gewaagd. Het was dan ook niet verwonderlijk dat er een 5e beslissende set gespeeld moest worden. De gasten namen direct een voorsprong in deze set en gaven die niet meer uit handen. Met een 2–3 eindstand moest VCKR genoegen nemen.