Winst in de ZVC

De heren van VC Kromme Rijn in de Zeister Volleybal Competitie hebben eindelijk weer eens gewonnen. Tegen Spirit uit Driebergen werd een zwaar bevochten 2–1 winstpartij behaald.

Mede door veel blessureleed afgelopen tijd konden de laatste wedstrijden niet in winst worden omgezet. Afgelopen donderdag kon eindelijk weer met een basisteam worden gespeeld. Met Martin en Yvo op middenaanval en Ray en Tim aan de buitenkant konden spelverdelers Harrij en Wouter veel goede aanvalscombinaties uitvoeren. Het stug verdedigende Spirit bleef goed stand houden. Zo wonnen beide teams set 1 en 2 met 25–21. De beslissende 3e set werd waar gevecht om de punten. Verrassende tweede ballen werden over het net gespeeld en meerdere aanvallen werden met lijnballen afgesloten. De scheidsrechter van dienst had een moeilijke taak maar floot uitstekend. In de eindfase van de set wist VCKR de kleine voorsprong vast te houden. Met een laatste time-out op 24–23 probeerde de gasten uit Driebergen nog het spel te ontregelen. Maar Yvo serveerde een prima bal en de aanval van Spirit kon door Tim worden afgeblokt. Daarmee was setwinst van 25–23 een feit en de overwinning 2–1 in de pocket.