Kromme Rijn mix 1 stunt in Zeist!

Nijenheim uit: altijd lastig. Met z’n zessen drinken we onze koffie-voor-de-wedstrijd in de kantine van Dijnselburg. Mariska vertelt nog eens hoe haar rib na de botsing met Gert niet helemaal goed voelt, maar dat die 10 km hardlopen afgelopen weekend nog aardig ging. Na 10 ballen inspelen weten we echter genoeg: Mariska doet niet mee, we gaan het met z’n vijven oplossen.

Thijs schudt in no-time een mooie opstelling uit z’n mouw. Mariska coacht vanaf de zijlijn. Daar gaan we dan. Het begin van de eerste set is het even wennen: wie helpt mee de pass opvangen, wie is spelverdeler? Dan begint het te lopen en wordt het gat in de stand in elk geval niet groter. En daar hebben we de eerste time-out van de tegenstander in elk geval binnen! Na de time-out gaat het alleen maar beter lopen. De setwinst komt binnen bereik: 23-23. Ja hoor, we winnen de eerste set met 24-26!

De tweede en derde set krijgt Nijenheim geen grip op onze geweldige 5-mans opstelling. Het gat van onze zesde man blijft ongrijpbaar. Het blok van Thijs en John zorgt voor voldoende dekking, de aanval en de service voor voldoende punten. De tips van de coach aan de zijlijn doen de rest: We winnen met 3-0!!

Geplaatst in Nieuws, wedstrijdverslag.