Krappe Winst Heren VC Kromme Rijn

Voor VC Kromme Rijn gold dat er afgelopen week uitwedstrijden gespeeld moesten worden.

Het jongens C-team en Heren 1 mochten naar Culemborg om tegen Shot hun wedstrijd te spelen, en beide teams gingen met de winst naar huis.

Jongens C deed, wat ze eigenlijk al weken doen, en won met 4-0. Daarmee verstevigen ze hun koppositie in hun poule.

Heren-1 moest onverwacht een 5e beslissende set spelen tegen Shot in Culemborg. Daarin nam de thuisploeg direct een voorsprong maar het lukte VCKR dit te keren met 15-12 setwinst tot gevolg. Uiteindelijk een 3–2 overwinning. In de ranglijst staan ze stevig op de 4e plaats.

Dames-1 speelde in Bilthoven tegen Irene. VC Kromme Rijn begon goed aan de wedstrijd, ze wonnen de eerste set. Helaas schroefden de ervaren dames van Irene daarna hun niveau een beetje op, en wonnen ze de volgende 3 sets (met steeds minimaal verschik). Het werd daarom 3–1 voor de thuisploeg.

Dames-2 speelde uit tegen koploper NVC in Nieuwegein. Ook zij begonnen goed door de eerste set te winnen. De tweede en derde set werden jammerlijk verloren. In de vierde set ging Kromme Rijn lange tijd aan de leiding, maar ze konden dat niet volhouden. Aan het eind ging de thuisclub er toch nog met de winst vandoor met de stand 25-23. Daarmee werd het ook daar 3–1 voor de thuisploeg.

Het Meisjes C team speelde een goede wedstrijd in Houten, na 3 sets stonden ze met 2-1 voor, maar helaas wonnen de meiden van Taurus daarna de 4e set en was er een 5e set nodig. Deze werd gewonnen door het thuis team. Dus helaas was de wedstrijd voor de meiden van VC Kromme Rijn verloren met 3-2.