De heren kregen klop in Benschop

Ons herenteam heeft vrijdag 30 november in Benschop een wedstrijd gespeeld tegen een echte dorpsclub, namelijk Bevoc. Het bleek een zware vrijdagavond te worden met een 3–1 nederlaag. De dames hadden deze week weer géén wedstrijd.

Goede tijden, slechte tijden voor het keurkorps uit Odijk. Met goede moed werd de wedstrijd begonnen maar al snel bleek dat de tegenstander hard slaande aanvallers in het team had. Zowel de middenmannen als buitenaanvallers beukten de gaten in de grond. Daar was weinig kruid tegen gewassen. De eerste set konden de heren nog enigszins bijbenen met 25–17. Maar in set 2 en 3 kwam daar ook nog eens servicegeweld van de kant van Bevoc bij waar VCKR weinig antwoord op had. In de 4e set wisten de heren goed stand te houden en deze werd ietwat onverwachts toch nog gewonnen met 25–22. Komende zaterdag krijgt VCKR direct hun revanche wedstrijd. Dan komen de Benschopse “boerenjongens” naar Odijk.