Dames VC Kromme Rijn eindigen op 3e plaats

De dames van VC Kromme Rijn hebben afgelopen donderdag de laatste wedstrijd in de Nevobo competitie gespeeld. Het seizoen zit er dus weer op.

Donderdag 19-mei stond de laatste seizoenswedstrijd in Odijk op het programma tegen Wilhelmina uit Amersfoort. Een tegenstander uit de middenmoot van de ranglijst. In set 1 en 2 ging de wedstrijd gelijk op maar VCKR wist beide sets te winnen met 25-21 en 25-23. Daarna werden gasten in de houdgreep genomen en gingen set 3 en 4 overtuigend naar de thuisploeg. Hiermee werd een keurige 4–0 eindoverwinning behaald. En in de kantine kon de 3e plek in de eindrangschikking gevierd worden.

De Nevobo-Heren zijn toch nog 2e geworden in de eindstand doordat concurrent WbD in de laatste wedstrijd onverwacht verloren heeft van Vives IJsselstein.

De selecties van zowel dames als heren trainen in de maand mei op donderdagen vanaf 19.30 uur. Versterkingen zijn altijd welkom om mee te komen spelen.

In de maand juni zijn alle trainingen op dinsdagavond aanvang 20.00 uur.

De Zeister Volleybal Competitie heeft nog 3 weken te gaan. Dan zal er wederom een kampioenschap gevierd kunnen worden. Mix-2 ligt duidelijk op titelkoers.

Door Wouter Goes

Geplaatst in Nieuws, wedstrijdverslag en getagd met .