Alweer winst voor volleyteams VC Kromme Rijn

De Nevobo-teams van volleybalclub VC Kromme Rijn hebben de stijgende lijn te pakken. Afgelopen weekend kon weer 2x winst worden genoteerd.

Dames 1 had vrijdagavond een makkelijke wedstrijd tegen de nummer laatst van de ranglijst. Tegenstander Keistad in Amersfoort kon maar weinig weerstand bieden. En de Odijkse dames waren goed bij de les. Set 3 en 4 werden met 25-9 en 25-6 winnend afgesloten hetgeen aangeeft dat het krachtsverschil groot was. Hier kon een 4-0 winst gevierd worden.

De heren gingen zaterdag naar de Galgenwaard om tegen VV Utrecht te spelen. Set 1 en 2 werd goed en gedegen gespeeld en met winst afgesloten. Set 3 en 4 daarentegen moesten de mannen flink aan de bak. De tegenstander ging minder fouten maken en het eigen spel werd steeds slordiger. Toch werden beide sets met 25-23 gewonnen zodat een 4–0 eindscore op het bord kwam.

Ook dames 2 mocht zaterdag naar de Galgenwaard, maar had helaas meer moeite met het team van VV Utrecht dat bij hen in de poule zit.

Ze gingen met een 4-0 verlies naar huis.

Zowel de dames als de heren van VCKR staan keurig in de sub-top van de ranglijst.

De jeugd teams speelden hun wedstrijden zaterdag op verschillende locaties. CMV N4 en CMV N6 wonnen allebei, zonder een set te verliezen. Dat gold ook voor Jongens C. Het meisjes C moest helaas de winst aan de tegenstander laten, maar ze wisten wel 1 set te winnen.

Door Wouter Goes

Geplaatst in Nieuws, wedstrijdverslag en getagd met .