12 oktober was een drukke zaterdag

Zaterdag 12 oktober was het een drukke dag in de Lindenhof in Odijk.
In de ochtend kwamen ruim 130 jonge volleyballers met hun ouders naar Odijk voor het 2e CMV toernooi.
VC Kromme Rijn en Cito organiseerden net als 2 jaar geleden in Odijk (vorig jaar was het in Zeist) het toernooi voor beginnende volleyballers, waarbij ze op hun eigen niveau tegen verschillende clubs uit de regio hun training in de praktijk kunnen brengen. Het was weer een gezellige ochtend waarbij de lokale EHBO gelukkig niet in actie hoefde te komen. Alle vrijwilligers en het Sporthuis bedankt voor de gezellig ochtend!

In de middag volgden de Nevobo-wedstrijden. Allereerst waren het N4-, N5- en JC1-team aan de beurt.
N4 en N5 moesten helaas de winst aan de bezoekers laten. Ze verloren allebei met 1-2.
JC1 speelde een goede wedstrijd, en hoewel het dichtbij elkaar bleef wonnen ze toch overtuigend met 4-0.

Om 15u00 was het de beurt aan JB en Heren1.
JB speelde tegen Go’97 JB 1. Een team met best grote jongens. Het was een spannende wedstrijd, waarbij de eerste 2 sets naar het bezoekende team gingen.
Maar daarna hebben de jongens van VC Kromme Rijn de boel omgedraaid en hebben ze door de 3e en 4e set te winnen er een 5e set uitgehaald.
En omdat ze deze ook wonnen, waren de meeste punten voor hen.

Heren 1 trad aan tegen Vives IJsselstein. Dat bleek een team bestaande uit routiniers die alle facetten van het spel beheersen. Heren 1 had er de handen vol aan en met name moeite met de eigen verdediging. En ook de aanvallers van de thuisploeg konden het gat in de verdediging van Vives moeizaam vinden. Alleen de 4e set werd gewonnen, en dus moest genoegen worden genomen met een eindstand van 1-3.

Geplaatst in Nieuws, toernooi, wedstrijdverslag.