Fraaie winst voor onze volleybaldames

De dames van VC Kromme Rijn speelden afgelopen vrijdagavond in Geldermalsen. Ze gingen met de volle buit huiswaarts na een klinkende 4–0 overwinning. De heren moesten zaterdag thuis de winst laten aan TOVO Utrecht. Het werd 1–3.

De Nevobo dames traden aan tegen GO uit Geldermalsen waar ze vorige week de thuiswedstrijd nog van verloren. Ze waren dus gebrand of revanche en die kwam er ook. Met nieuwkomer Karlijn als spelverdeelster binnen de lijnen werd de wedstrijd van meet af aan goed gespeeld. De verdediging stond als een huis en de aanval werd prima verzorgd. De overwinning was dan ook dik verdiend.

De heren Nevobo moesten roeien met de riemen die er waren. Slechts 5 basisspeler waren speelklaar zodat een beroep moest worden gedaan op de A–jeugd. Invaller Timo en debutant Yvo speelden goed mee qua niveau. De loeispannende 1e set werd nipt met 25–23 gewonnen. De volgende drie sets gingen met 21–25 naar TOVO. Coach Gerard was zeer tevreden over het spel maar het ging “net” niet goed genoeg.

Mix–3 van de ZVC speelde donderdag in Odijk tegen Cologic uit Zeist. Ze deden wat van hen werd verwacht. Een degelijke 3–0 overwinning. De verjonging binnen het team werpt zijn vruchten af. Nieuwe aanwinst Ruben liet zien een welkome versterking te zijn in de verdediging. Maar ook aan het net pakt hij zijn punten mee.

Door Wouter Goes

Geplaatst in Nieuws, wedstrijdverslag en getagd met .